Bixie&Friends

Maak kennis met de pony’s van Manege Adventure Stables! 

Op zoek naar look-a-likes
Ken jij een pony (of misschien wel een paard) die veel lijkt op Bixie, Dancer, Hero, Rocket, Star, Lucky of Jumper? Dan zijn wij daar naar op zoek. Stuur een foto van de look-a-like naar redactie@knhs.nl. We zijn benieuwd!

Bixie

Is een stoere hengst, en overduidelijk de leider onder zijn vriendjes omdat hij heel slim en dapper is. Samen met zijn beste vriendjes en vriendinnetjes beleeft hij allerlei avonturen en vindt hij niets leuker om jou alles te leren over paarden en paardrijden. Bixie & Friends wonen op de supermooie manege ‘Adventure Stables’.

Dancer

Niemand kan zo mooi dansen als zij. Dressuurproeven rijden is haar passie en dat kan ze als de beste. Als dat ook nog op muziek kan dan swingt ze als de besten!

   

Rocket

 

Zo snel als een raket! Dat is Rocket. Hij heeft de snelheid, de looks en het temperament van een Arabische volbloed en doet niks liever dan galopperen. 

   

Hero

Hij is de dapperste en sterkste pony op de Adventure Stables. Hero lijkt wel op een stoer Fries paard met zijn prachtige manen en zwarte kleur!

 

   

Star

Met haar bijzondere palominokleur en prachtige dikke manen voelt Star zich een ware filmster. Bij deze pony draait het om glitter en glamour. Deze ster straalt altijd!

   

Lucky

Lucky helpt altijd graag anderen en brengt iedereen om haar heen geluk. Ze is een lieve manegepony die alles kan. Of ja, bijna alles dan!

   

Jumper

Hoe hoger hoe liever. Jumper springt er nooit een balk af en is niet voor niks de springtopper van de manege. Met zijn knappe looks valt hij in de smaak bij de dames.