Pony van de maand

Is jouw pony de liefste, grappigste of meest bijzondere? Of staat er op de manege waar je rijdt een enorm lieve en leuke pony? Stuur dan een foto van je favoriet met een stukje tekst, waarin staat waarom deze pony de leukste is naar prijsvraag@knhs.nl, met als onderwerp 'Pony van de Maand'. Elke maand wordt er uit de inzendingen een pony van de maand gekozen. Misschien staat jouw lieveling volgende maand wel in de Bixie&Friends nieuwsbrief en hier op de website!

April

Deze Welsh pony van 6 jaar is Bliksem! Dex is begonnen met paardrijden in de bambino les toen hij 4 jaar was en zijn favoriete pony op de manege was Bliksem. Ondertussen is deze lieve pony van Dex zelf en houden ze samen van een sprongetje maken en natuurlijk van knuffelen!

Maart 

De pony van de maand Maart is de pony Twinkel van Djoya! Twinkel is een hele lieve maar soms een beetje ondeugende pony. Twinkel is een 3,5 jarige mountain Welsh en het leukste aan haar vind ik dat ze soms heel lief komt knuffelen en we kunnen samen ook heel leuk spelen met een bal. Maar het leukste aan Twinkel is dat ze heel goed kan springen. Djoya heeft Twinkel gekregen van haar papa en mama en ze is er super blij mee! Djoya vertelt dat haar moeder ook een eigen paard heeft, Maantje, en samen rijden ze vaak in de bossen en dat is super leuk.

Februari 

De pony van de maand februari is de 3-jarige pony Pepito van Sara Koenen. Pepito is nog maar 3 jaar maar ondanks dat die soms een beetje ondeugend is en het niet altijd begrijpt is hij SUPER lief voor Sara. 

 

Januari

De pony van de maand januari is de 29-jarige pony Polleke van Valerie Rodenburg (6 jaar). Valerie heeft al heel veel van Polleke geleerd en het is de liefste pony die ze kent. Valerie kan zelfs soms zonder teugels, zonder beugels én met ogen dicht op Polleke rijden! Ook Valeries broertje van 2 jaar rijdt af en toe al op Polleke.

Wat hebben jullie het kiezen moeilijk gemaakt met zoveel leuke inzendingen voor de maand januari!