Winnaars Bixie&Friends winacties

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief mei

 

In de Bixie&Friends nieuwsbrief van mei kon je meedoen aan een fotowedstrijd. Lotte Jens deed mee aan eventing tijdens de Bixie&Friends dag in Ermelo en stuurde ons deze gave foto die Theo ten Brinke van haar maakte! Super stoer Lotte! We sturen je een Bixie&Friends rugzakje op. 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief april

In de nieuwsbrief van april was een prijsvraag over wanneer je op het goede been lichtrijdt. We hebben heel wat goede antwoorden ontvangen, het juiste antwoord is namelijk A! Wanneer het buitenbeen naar voren gaat moet je staan. Esmay is de gelukkige winnaar en krijgt een prijsje toegestuurd! 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief februari

In Februari was er een winactie die in teken stond van Valentijnsdag. De uiteindelijke winnaar is Kelsey met haar ondeugende pony Armani. Gefeliciteerd Kelsey, het prijsje wordt naar jou opgestuurd!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief december 2023

In de nieuwsbrief van december moest je de kerstballen tellen. Als je het juiste aantal had geteld maakte je kans op de Bixie&Friends rugzakje. Marije Beentjes gefeliciteerd! Jij had het goed het waren 13 kerstballen. Het rugzakje komt jouw kant op!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief november 2023

In de nieuwsbrief van november was de prijs vraag "Hoe heet het paard van Sinterklaas dat met pensioen is?" Als je het goed had maakte je kans op de Bixie&Friends halsterset. Zoë Kruize gefeliciteerd! Jij had het goed hij heet Amerigo. De halsterset komt jouw kant op! 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief oktober 2023

In de nieuwsbrief van oktober moest je de rebus oplossen om kans te maken op het Bixie&Friends rugzakje. Jelka gefeliciteerd! Jij wist de rebus op te lossen en hebt hiermee het rugzakje gewonnen, deze komt jouw kant op!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief september 2023

In de nieuwsbrief van september kon je meedoen aan een woordzoeker. Rody Tukker gaf het goede antwoord 'beloften'. Hiermee heeft Rody het boek Paardrijden met Bixie&Friends gewonnen. Veel plezier met het boek Rody!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief juli 2023

In de nieuwsbrief van juli hadden we een toffe winactie! Een echte fotowedstrijd. Maud Ooink stuurde deze leuke foto in van haar pony Bloem die gek op ijsjes is! Maud heeft hiermee een mooie Bixie&Friends halsterset gewonnen. We hebben een collage gemaakt van de ingestuurde foto’s. Ben je benieuwd of jouw foto er ook bij staat? Klik dan hier

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief juni 2023

In de nieuwsbrief van juni moest je een rebus oplossen om kans te maken op een mooie Bixie&Friends rugzak. Phéby Bijvank gaf onder andere het juiste antwoord: 'Bixie geniet van de zon'. 
De rugzak komt jouw kant op Phéby! 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief mei 2023

In de nieuwsbrief van mei kon je leren over giftige planten. Er zijn heel veel giftige planten, maar in de nieuwsbrief werden er drie genoemd. Dit zijn Boterbloem, Jacobskruiskruid en Taxus. 
Lynn Scherpbier gaf het juiste antwoord en heeft hiermee de Bixie&Friends halsterset gewonnen. Veel plezier met je prijs Lynn!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief april 2023

 

In de nieuwsbrief van april kon je het boek Paardrijden met Bixie&Friends winnen als je het juiste antwoord gaf op de vraag hoe oud super pony Sharon is. Het antwoord was te vinden in de nieuwsbrief. Sharon is 30 jaar oud! Thies Leuming gaf hierop net als vele andere kinderen het juiste antwoord en heeft het mooie Bixie&Friends boek gewonnen. Veel leesplezier Thies!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief maart 2023

In de nieuwsbrief van maart was er een prijsvraag over verharen. Borstels die in de nieuwsbrief genoemd worden zijn: rosborstel, poetshandschoen, poetsblok of magicbrush. Iris Smit gaf het juiste antwoord en heeft hiermee het mooie Bixie&Friends halster gewonnen. Veel plezier met je prijs Iris!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief februari 2023

In de nieuwsbrief van februari was de vraag: Wanneer wordt de Bixie&Friends dag dit jaar in Ermelo gehouden? Liese van der Laan was één van de inzenders met het juiste antwoord. Het boek Paardrijen met Bixie&Friends komt jouw kant op Liese! Veel plezier ermee. 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief januari 2023

In de nieuwsbrief van januari was de vraag: Wie kunnen er meedoen aan Paardrijden met Bixie&Friends? Het juiste antwoord is natuurlijk C, alle kinderen met een manegepony of een eigen pony!
Thijs Verweij hoorde bij de inzenders van het juiste antwoord en wint het boek Paardrijden met Bixie&Friends. Gefeliciteerd Thijs! 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief december

In de nieuwsbrief van december was de vraag: Wat krijgt een pony vaak bijgevoerd in de winter als het gras niet voldoende is? Esmeralda Smid gaf het juiste antwoord: Hooi. Esmeralda van harte gefeliciteerd met je mooie Bixie&Friends rugzak. 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief november

In de nieuwsbrief van november vroegen we naar de naam van de haargroei van pony's in de winter. Dit moet natuurlijk wintervacht zijn! Stan Witjes gaf net als vele anderen het goede antwoord en heeft een mooi paar Bixie&Friends sokken gewonnen. Van harte gefeliciteerd met je prijs Stan!

 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief oktober

In de nieuwsbrief van september werd jullie kennis over de Bixie&Friends pony's getest. Het goede antwoord is natuurlijk Star! Uit de vele goede antwoorden hebben we de naam van Peggy de Kievit getrokken. Peggy wint een toffe Bixie&Friends rugzak. Veel plezier ermee Peggy!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief september

In augustus hebben we vakantie gevierd, dus was er geen nieuwsbrief en geen prijsvraag. Maar natuurlijk was er wel weer een prijsvraag in de Bixie&Friends nieuwsbrief van september!

Rana Tuncer heeft de prijsvraag gewonnen: "waarom krijgt een pony een wintervacht in de winter?". Rana heeft een spreekbeurt gegeven over paarden en wist precies hoe het zat: 

Wanneer de zomer voorbij is de het kouder wordt en het eerder donker wordt is dit een teken voor paarden om hun vacht aan te passen aan temperatuur. In de winter is het belangrijk dat de vacht dikker is met langere haren. Om het warmer te hebben omdat het buiten koud is.

Gefeliciteerd met je mooie halsterset Rana!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief juli

Bas van der Heijden gaf het goede antwoord op de prijsvraag in de nieuwsbrief van juli. Welke pony mist er op de afbeelding? Dat is Hero!
Veel plezier met je Bixie&Friends sokken Bas!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief juni

De prijsvraag van juni stond in het teken van warm weer. Anna de Jonge was één van de inzenders met het juiste antwoord op de vraag; 'Weet jij wanneer je jouw pony het best buiten kan zetten met warm weer?'
Het antwoord is in de ochtend. Veel plezier met de mooie halsterset Anna! 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief mei

In april hadden wij weer een leuke winactie voor jullie. Om het leuke Bixie&Friends tasje te winnen moest je heel goed kijken naar het plaatje. Hanne Stijven wist het goede antwoord 'Dancer' was. Het leuke tasje komt jouw kant op Hanne, veel plezier ermee!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief april

In april hadden wij een héle moeilijke winactie. Om de stoere Bixie&Friends pet te winnen moest er een lastige kruiswoordpuzzel opgelost worden. De 8-jarige Fenne Brouwer is het gelukt, zij wist dat het antwoord vakantie was! De stoere pet komt jouw kant op Fenne, veel plezier ermee!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief maart

In maart hadden wij weer een super toffe winactie. Om het goede antwoord te raden, moest je goed opletten bij het filmpje over bitten. Hanne Krabben is het gelukt, zij wist dat het bit op de afbeelding een dubbelgebroken bit was! Heel knap van jou hoor Hanne, het tasje komt jouw kant op. Veel plezier ermee. :)

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief februari

In februari hadden wij weer een te gekke winactie. Om het goede antwoord te raden, moest je héél goed kijken hoor. Tamar Overboom is het gelukt! Zij wist dat George, het paard van Britt Dekker een paard van het ras PRE was. Goed gezien zeg! Gefeliciteerd Tamar, de sokken komen jouw kant op. :)

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief januari

In januari hadden wij weer een super toffe winactie. Om het goede antwoord te raden, moest je héél goed kijken hoor. Elbrich Klosterman is het gelukt! Zij wist dat onze schimmel Jumper natuurlijk miste op de foto. Zonder Jumper is de manege van Adventure Stables niet compleet. Gefeliciteerd Elbrich, het halster komt jouw kant op. :)

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief december

In de maand december was er een mega winactie. Maar de opdracht was ook ontzettend lastig. Een aantal van jullie wisten maar liefst 10 kerstmutsen te tellen. Hieronder de winnaars van de maand december: 

- Rody Tukker
- Juun Ellen
- Femke Bredewoud
- Madelief Poort
- Madelief van der Harst

Gefeliciteerd met jullie prijs en veel kijkplezier! 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief november

Wat kennen jullie de pony's van Manege Adventure Stables goed zeg! Bijna iedereen wist dat de omschrijving over Star ging. Puck Roosenboom wist ook het goede antwoord en heeft daarmee heerlijk warme Bixie & Friends sokken gewonnen. Gefeliciteerd Puck! 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief oktober

Jullie waren niet te foppen met de moeilijke woorden en bijna iedereen wist dat toiletteren het mooi maken en verzorgen van je paard of pony betekent. Antwoord C is dus juist. Elin Knijp wist ook het goede antwoord en heeft daarmee het roze poetstasje gewonnen. Gefeliciteerd Elin! 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief september

Wat zagen veel van jullie dat Lucky zich achter de stippen verstopte! Lina Bokkers wist ook het goede antwoord en heeft hiermee het Bixie&Friends rugzakje gewonnen. 

Winacties Bixie&Friends magazine - 2021

Wat mega leuk dat jullie zo enthousiast hebben zitten kleuren in Bixie&Friends afgelopen zomer! Wij hebben ontzettend veel kleurplaten mogen ontvangen voor onze winactie. En ja... wat was dat moeilijk kiezen. Toch is het ons na lang kijken gelukt! Deze Bixie&Friends-fans winnen leuke prijzen beschikbaar gesteld door ToiZZ en Crafty Ponies! 

Bekijk hieronder of jij een mooie prijs hebt gewonnen:

- Lizzy Peters
- Xantijne Kierkels 
- Margriet van Middelkoop
- Mirthe Brouwer
- Suze Heetkamp
- Jet Jansen
- Daphne van Veldhuizen
- Nienke Borst

Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs! De winnaars zijn allemaal op de hoogte gebracht. 

 

Maak je eigen Happy Stones! 

In het Bixie&Friends magazine en de Bixie&Friends Facebookpagina kon je meedoen aan een leuke winactie. Van 4goodz.nl mochten we 5 setjes acrylstiften verloten onder inzenders met mooie Happy Stones. De jury stond weer voor een lastige taak, maar het is gelukt. De winnaars van de stiften zijn:

- Ilse Feenstra
- Kirsten en Leanne Beuker
- Esther van den Heuvel
- Sophie Jouvenaar
- Luna Luiten

 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 25: 16 juni

Annelivia Kuijpers heeft de kleurplaat van Dancer heel erg mooi ingekleurd en daarmee heeft ze het Bixie&Friends rugzakje gewonnen!

  

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 24: 19 mei

Veel van jullie wisten het goede antwoord op de vraag; Hoe heet de overgang van de huid met haren naar de hoef? Het goede antwoord was antwoord B: kroonrand. De winnares van de Bixie&Friends sokken is Jolie Overboom!

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 23: 22 april

We dachten het deze keer wat moeilijker te maken, maar er kwamen weer heel veel juiste antwoorden binnen! Het goede antwoord van de kruiswoordpuzzel was Dancer. Lynn wist het goede antwoord en heeft het boek Paard&Welzijn gewonnen. 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 22: 17 maart

Heeeeel veel van jullie wisten het antwoord op de prijsvraag van deze nieuwsbrief. Het antwoord op de prijsvraag 'Wie van Bixie's vrienden is een uitblinker in het springen?' is natuurlijk Jumper! Faylinn Zuidema wist het goede antwoord en is de gelukkige winnares van een paar mooie Bixie&Friends sokken. 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 21: 17 februari

De prijsvraag was een moeilijke deze keer! Er kwamen heel veel goede antwoorden binnen, maar ook veel foute.

Eliza van Poppel wint de Bixie&Friends rugzak want ze hoorde bij de inzenders van het juiste antwoord op de vraag: Ik rijd in een rijbak met de bakletters op bordjes langs de randen. Ik begin met mijn grote volte bij een letter aan de korte zijde. Ik probeer de volte mooi rond te maken en ik kom eerst langs de letter F. Uit mijn rechterooghoek zie ik de letter B en daarna rijd ik over de letter X (die kan ik niet zien, maar ik weet wel waar die zit). Dan zie ik uit mijn rechterooghoek de letter E voorbijkomen en voordat ik weer bij mijn beginpunt ben, kom ik ook nog langs de letter K. Welke grote volte heb ik gereden? 

Het antwoord is: Een grote volte bij A

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 21: 20 januari

Het goede antwoord op de prijsvraag was antwoord C: Haflinger. Veel van jullie wisten het goede antwoord! Skye Kop is de gelukkige winnaar van de oranje KNHS pet!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 20: 23 december

In december hadden we een mega winactie. Je kon niet één prijs winnen maar drie! Lise Jansen was de geluksvogel en won deze prijsvraag!
Er zaten 14 kerstbomen verstopt in de nieuwsbrief. Veel plezier Lise met de Bixie&Friends sokken, de Bixie&Friends halsterset én het Bixie&Friends rugzakje. 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 19: 18 november

Femke Bredewoud was gaf het goede antwoord op de vraag hoeveel snijtanden een paard heeft. Namelijk 12!
6 onder en 6 boven. Hiermee heeft Femke het boek Paard&Welzijn gewonnen waarmee ze nog veel meer leuke dingen over paarden leert. 

 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 18: 21 oktober

De winnaar van de Bixie&Friends rugzak met de rebus prijsvraag is: Liv Marshall! Liv van harte gefeliciteerd met je prijs!

Het antwoord op de rebus is: Ik houd heel erg veel van mijn paard

 

Winactie Masterclass Imke Schellekens-Bartels nummer 18 

Anouk Kienjet heeft de gratis Masterclass van Imke Schellekens-Bartels gewonnen! Van harte gefeliciteerd Anouk!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 17: 16 september

Wist jij de vijf verschillen in de afbeeldingen te vinden? Imke Ekhart wel! Zij heeft de Bixie&Friends halsterset gewonnen. 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 16: 19 augustus

Weet jij hoe de discipline heet waarbij je lange afstanden rijdt? Manouk Schellekens in elk geval wel! Zij heeft de winactie van augustus gewonnen. Manouk, we sturen de toffe Bixie&Friends sokken naar je op!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 15: 22 juli

Joepie het is vakantietijd! Je maakte kans op een Bixie&Friends rugzak door je leukste vakantie-paardenfoto in te sturen. Onze mailbox puilde uit met toffe foto's! Amara Steenwelle heeft deze actie gewonnen. 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 14: 1 juli 2020

Ken jij de verschillende onderdelen van het zadel? Charlotte-Grace Drinkwaard was één van de inzenders met het juiste antwoord en wint een paar mooie Bixie&Friends sokken

De juiste antwoorden zijn:

1. Stijgbeugel
2. (Bovenste) zweetblad
3. Singelstoten

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 13: 24 juni 2020

Welke pony omschrijft zichzelf met: "Ik ben zo snel als een raket, ik heb de snelheid, de looks en het temperament van een Arabische volbloed en het liefs galoppeer ik de hele dag!"

Het juiste antwoord is natuurlijk Rocket!

Robin van den Berg was één van de inzenders van het goede antwoord en heeft de toffe KNHS-pet gewonnen.

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 12: 17 juni 2020

 

Welke pony staat er voor een lachspiegel in nieuwsbrief nummer 12? Dat is Hero!

Anna van Delden heeft deze winactie gewonnen en gaat er vandoor met het super interessante boek Paard&Welzijn

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 11: 10 juni 2020

 

In nieuwsbrief nummer 11 kon je meedoen aan een kleurwedstrijd. Je maakte kans op een paar Bixie&Friends sokken.

Emma Veurink was één van de inzenders en heeft de kleurwedstrijd gewonnen!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 10: 3 juni 2020

Deze keer moest je een rekensom oplossen om kans te maken op de gave Bixie&Friends rugzak

Jelke te Velthuis heeft deze winactie gewonnen.

Het antwoord op de som is: 5 wortels. 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 9: 27 mei 2020

In nieuwsbrief nummer 9 kon je een vette KNHS-pet winnen als je de drie onderdelen van het hoofdstel goed benoemde. 

Karsten Wiersma was één van de inzenders met het juiste antwoord en gaat er met deze prijs vandoor. 

Het juiste antwoord is: Frontriem, bakstuk, sperriem.

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 8: 20 mei 2020

In nieuwsbrief nummer 8 maakte je kans op een super coole Bixie&Friends halsterset als je de Sudoku goed op wist te lossen.

Calijn de Jongh was één van de goede inzenders en heeft de halsterset gewonnen. 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 7: 13 mei 2020

In nieuwsbrief nummer 7 kon je een paar toffe BixBixie&Friends rugzak winnen door te kijken welke pony de wortel krijgt. Het juiste antwoord is STAR

Milan de Groot gaf hierop het goede antwoord en won daarmee de rugzak! 

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 6: 6 mei 2020

In nieuwsbrief nummer 6 kon je een paar toffe Bixie&Friends sokken winnen door de kruiswoordpuzzel in te vullen. Hier vind je de juiste antwoorden: 

  • 1. stro
  • 1. schimmel
  • 2. manen
  • 3. linkerhand 
  • 4. doorzitten
  • 5. shetlander
  • 6. hoefijzer
  • 7. ruwvoer
  • 8. ruin
  • 9. veulen

Lynn van Lierop vulde de puzzel goed in en heeft hiermee de Bixie&Friends sokken gewonnen. Gefeliciteerd Lynn!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 5: 29 april 2020

In nieuwsbrief nummer 5 kon je een KNHS pet winnen als je het goede antwoord op de rebus gaf. Het juiste antwoord is: 'Paardrijden vind ik heel erg leuk'.

Jessica Nesselaar was één van de inzenders met het juiste antwoord. Gefeliciteerd Jessica, jij hebt de toffe KNHS pet gewonnen!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 4: 22 april 2020

In nieuwsbrief nummer 4 kon je een mooie poetsset aangeboden door onze partner HORKA winnen als je de puzzel goed oploste. We kregen heel veel goede antwoorden binnen, de pony in de puzzel is Lucky!

Janna Brouwer is ook Lucky! Want zij heeft de mooie poetsset gewonnen!

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 3: 15 april 2020

In nieuwsbrief nummer 3 kon je door het maken van een Bixie&Friends stoepkrijttekening een Bixie&Friends rugtasje winnen. Het was een enorm moeilijke klus voor de jury want alle tekeningen waren super mooi en wat hebben jullie je best gedaan zeg! 

Nora Maatkamp is de winnaar en krijgt het Bixie&Friends rugzakje thuisgestuurd.  

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 2: 8 april 2020

In de paaseditie van alweer de tweede Bixie&Friends nieuwsbrief kon je een mooi Bixie&Friends halster winnen als je alle verstopte paaseieren in de nieuwsbrief had gevonden. Het juiste aantal was 16. 

Niek Vercoutre krijgt de mooie Bixie&Friends halsterset thuisgestuurd.

 

Winactie Bixie&Friends nieuwsbrief nummer 1: 1 april 2020

In de eerste Bixie&Friends nieuwsbrief kon je gave Bixie&Friends paardrijsokken winnen met de kleurplaatactie.
We kregen zo veel inzendingen dat we niet één maar twee paar sokken hebben weggegeven. De winnaars zijn:

Stella Schreurs
Feline Pasop

 

 

Winactie Bixie&Friends magazine 2 - 2019

Wat gaaf dat jullie zo enthousiast hebben zitten kleuren in Bixie&Friends in de kerstvakantie 2019! Wij kregen op de redactie tientallen kleurplaten voor onze winactie. En oh oh oh wat was dat moeilijk kiezen zeg. Poeh. Maar het is ons gelukt. Deze Bixie&Friends-fans winnen Pavo Healthy Treats en een handig bewaaremmetje!

Bekijk hieronder of jij een mooie prijs hebt gewonnen:

- Ymkje de Kroon 12 jaar
- Cheyenne Kuiperij 12 jaar
- Ila Grasso 8 jaar
- Dieuwertje 10 jaar
- Maud Berntsen 11 jaar
- Souhaila Singh 7 jaar
- Marlein Vermeulen 10 jaar
- Anne Moerman 11 jaar
- Romee Hartung 10 jaar
- Elia van Setten 9 jaar
- Donna Pooters 11 jaar
- Frederique 5 jaar
- Noortje Bruining 10 jaar
- Hankemarije Kloosterman 6 jaar
- Esmée Poelstra 7 jaar
- Jette Heitkamp 9 jaar
- Lise Eichhorn 7 jaar
- Merle Heitkamp 8 jaar
- Eva Wennen 9 jaar
- Amina Anhari 11 jaar

Gefeliciteerd allemaal!